Professionel modefotograf med ekspertise i kreativitet og komposition. Erfaring i alle genrer inden for mode, reklame og pressefotografi. Modefotografering og modelbilleder i den nye trendy stil. Fashion and beauty portfolio fotografering ved professionel fotograf i Jylland. Hos Terp Fotografi garanterer vi altid flotte modelbilleder og flot foto retouch og efterbehandling.

Professionel modefotograf

Professionel modefotograf

Kunne du tænke dig at blive fotomodel. Så lad en professionel modefotograf lave dine billeder til din model portfolio. Som model kan din fotograf, tage billederne i mit fotostudiet, eller on lokation. En fotomodel kan også benytte af mig som fast fotograf der kan arrangere stylist og make-up artist, hvis du ønsker det.

model-foto-billederHos Terp Fotografi kan du også altid tage din fotograf med der hvor du ønsker dine billeder taget. PÅ den måde får du efter eget valg, modelbilleder der afspejler det look du gerne vil have.

Kun en professionel og kreativ mode fotograf , kan sammen med dig skabe de perfekte billeder der kan bruges ved casting- og modelbureauer. (Professionel modefotograf)

Om det gælder modefotografering i studie eller on location, i kontrollerede omgivelser eller vejrafhængigt, med få eller mange modeller – så er jeg en erfaren modefotograf, der tager mine opgaver seriøst, og altid løser dem professionelt og med godt humør.

Selvfølgelig skal vi have de aftalte billeder i kassen, men vi skal også nå at være til stede. For mig er det super vigtigt, at der er god stemning under et shoot – at der er tid til at få samspillet med modellen til at fungere, og at vi alle har en god oplevelse med os hjem. Mine mange års erfaring med fotografering af mode til voksne, har givet mig en ballast, ro og overblik. Og jeg byder gerne ind med sparring, inputs og gode ideer, uanset om det drejer sig om den røde tråd i en kampagne, locations eller valg af modeller. God kommunikation og overholdte deadlines prioriteres højt.

Som modefotograf har jeg gennem årene været ude for lidt af hvert, og det er selvfølgelig altid rart, når tingene bare glider som smurt. Men sådan går det jo ikke altid, og så skal der ind imellem tænkes hurtigt og kreativt. I de situationer er jeg meget løsningsorienteret, og føler mig i situationen blot udfordret, ikke begrænset. 

Mere om fotografen her,