Portrætfotograf

Fotografering af portrætter, handler om billeder af mennesker

Fotografering af portrætter, handler om billeder af mennesker. En portrætfotograf skal med et foto vise, hvem personen er og hvordan personen ser ud, men et portrætfoto skal også fortælle personens historie. Som portrætfotograf, er det vigtigt at sørge for, at billeder udstråler, hvem personen er, og portrætbilledet skal altid fange det bedste i personen. En professionel fotograf laver sine billeder udfra en idé og et koncept. Efterfølgende benytter portrætfotografen sig af de spændende digitale programmer som fx photoshop og andre digitale fotografiske virkemidler, for at opnå et billede der udstråler helhed og spænding.

portrætfotograf

Personligt portrætfotografi

Personligt portrætfotografi er en gren, få fotografer faktisk virkeligt mestrer. En portrætfotograf skal på den korte tid fotografen har “modellen” til rådighed, omsætte personlighed til portræt. Portrætfotos skal udstråle personlighed og samtidigt vise personen i sin kontekst : En rigtig portrætfotograf fortæller en historie med sit kamera.

Det professionelle portrætbillede

Det professionelle portrætbillede har en stærk værdi og benyttes i det online marked konstant på både hjemmesider og de sociale medier. Andre benytter til dating og når de skal skifte job. Portrætfotografen er en dygtig fotograf, der udover at lave portrættet, sikrer et øjeblik af det enkelte menneskes historie.

Få lavet dit næste portrætfoto af en dygtig portrætfotograf

Når et menneske lander hos fotografen

Når et menneske lander hos fotografen starter en rejse ud af den ellers så komfortable komfortzone, og de skal nu pludselig stå ansigt til ansigt med en fremmed fotograf, et ukendt fotostudio og blinkende flashlamper. Det er her fotografens arbejde starter. Det handler om at skabe en god atmosfære, så den der skal portræteres kan slappe af og nyde selve seancen.

Søger i en professionel bryllupsfotograf til brylluppet?

Når i kontakter os

Når i kontakter og har valgt os som jeres portrætfotograf. Så vil vi i fællesskab finde frem til det personlige udtryk og stemning du ønsker dit portrætfoto skal udstråle. På den måde sikrer vi bedst dit ønske. Vælger du at taget dine billeder ved en professionel portrætfotograf, sørger vi for at resultatet i får bliver nogle portrætfotos med masser af dybde og sjæl. Billeder du stolt kan vise frem til alle du kender. Portrætter du kan benytte i dit erhvervsliv ligeså i privaten. Vores arbejde slutter ikke før vores kunder er tilfredse med resultatet. I kan blive fotografere hvor i ønsker det. Vi kan lave billederne i fotostudiet, hjemme hos jer i privaten i afslappede omgivelser eller ude på en lokation vi sammen udvælger.

“et billede siger mere end tusind ord”