Madfotograf

Kreativ madfotograf til madfotografering

Dygtig madfotograf tilbyder spændende og kreativ madfotografering. Madfotografering er for os en sjov og anerledes opgave. Rart lige at komme ud af fotostudiet og lidt på vejen, og møde en masse passionerede mennesker, der arbejder indenfor restaurationsbranchen i og omkring din restaurant. Som uddannede reklamefotografer, har vi stor erfaring med fotografering af madvarer. Som madfotograf er den fornemste opgave altid at skabe billeder, der får tænderne til at løbe i vand. Man skal se billederne og føle man næsten kan dufte maden, når man ser dem.

Vis din restaurent frem i billeder

Som madfotograf er det altid en sjov opgave at få lov til at “fortælle en historie” om jeres spisested i billeder. Formålet med at lave disse “behind the scenes” billeder, er at give jeres kunder et indblik i hvordan i behandler maden, hvordan er jeres serviceniveau, hvorfra får i jeres råvarer og hvordan tilberedes maden. Flere og flere restauranter kører med åbne køkkener, så man kan se kokkene arbejde med maden. I kan efterfølgende bruge billederne på jeres hjemmeside, facebook og de andre sociale medier. På den måde har i en masse professionelle billeder i kan fremvise fra jeres virksomhed indenfor madlavning. Vi er specialister i madfotografering.

Smid os en mail eller et kald, og lad os få en snak om hvad vi kan gøre for jer.

Flotte madfotos kræver….

Som madfotograf ved vi at skabe flotte madfotos kræver et dynamisk, tæt og godt samarbejde. Du skal føle, at dit projekt er i trygge hænder, når i vælger os som mad fotograf. Derfor er det afgørende, at du oplever en kompetent planlægning og opgaveløsning, og ikke mindst et stort engagement. Som oftest ved du selv, hvilket resultat du vil have i hånden. Vores udgangspunkt er derfor altid åbenhed og lydhørhed overfor dine drømme om og planer for dit projekt.

Samtidig kan det være givende at få professionel sparring til idéudvikling, eller at vi selv kan træde til som kompetent og erfaren stylist. Det kan også være afgørende for projektets succes, at vi kan medbringe regi og baggrunde, og stå for at finde den helt rette location.

Se mere om erhvervsfoto her.

Madfotografering på en ny måde

Madfotografering på en ny måde. Det lyder smart og moderne, men det er faktisk vores intention hele tiden at presse grænsen for hvordan vi laver madfotografering. Maden ser selvfølgelig ud som den gør. Men hvordan vi sammen anretter den og hvilke remedier vi benytter for at skabe billeder med blikfang, står os jo helt frit for, Vi har jobbet som professionelle madfotografer i 10 år nu og kender gamet. Vi har samarbejdet med mange forskellige kokke og restauranter over hele Danmark. Vi har stået i køkkener ved den lokale kro og hos Michelin stjernekokke. Vi ved hvad slags madfotos der sælger idag.

Læs mere om lækre restauranter i Danmark her.