Mad Foto

Mad fotografering

Dygtig fotograf tilbyder spændende mad foto. Mad fotografering er for os en sjov og anerledes opgave. Rart lige at komme ud af fotostudiet og lidt på vejen, og møde en masse passionerede mennesker, der arbejder indenfor restaurationsbranchen i og omkring din restaurant. Som uddannede reklamefotografer, har vi stor erfaring med fotografering af madvarer.

Se mere om erhvervsfoto her.

madfotografering

Vis din restaurent frem i billeder

Vi nyder også at “fortælle en historie” om jeres spisested i billeder. Så i på jeres hjemmeside, facebook eller lign, kan fremvise en masse flotte billeder fra jeres virksomhed indenfor madlavning. Vi er specialister i madfotografering. Smid os en mail eller et kald, og lad os få en snak om hvad vi kan gøre for jer.

Flotte mad foto kræver….

At skabe flotte mad fotos kræver et dynamisk, tæt og godt samarbejde. Du skal føle, at dit projekt er i trygge hænder, når i vælger os som mad fotograf. Derfor er det afgørende, at du oplever en kompetent planlægning og opgaveløsning, og ikke mindst et stort engagement. Som oftest ved du selv, hvilket resultat du vil have i hånden. Vores udgangspunkt er derfor altid åbenhed og lydhørhed overfor dine drømme om og planer for dit projekt.

Samtidig kan det være givende at få professionel sparring til idéudvikling, eller at vi selv kan træde til som kompetent og erfaren stylist. Det kan også være afgørende for projektets succes, at vi kan medbringe regi og baggrunde, og stå for at finde den helt rette location.