Landsdækkende

Terp Fotografi er landsdækkende erhvervsfotograf, med speciale som produktfotograf, portrætfotograf, industrifotograf, erhvervsfotograf, samt digital billedbehandling. Vi tilbyder landsdækkende erhvervsfotografering til alle danske virksomheder.

Erfaren landsdækkende erhvervsfotograf

Trænger jeres hjemmeside til nye billeder på oversigtssiden over de ansatte? Eller måske nogle nye profilbilleder af de ansatte? Kunderne får herigennem muligheden for at sætte ansigt på virksomheden hvilket skaber sammenhæng mellem kunden og jer. Som erfaren erhvervsfotograf sikrer vi jer flotte portrætter af alle jeres medarbejdere, hvor de indgår i deres rette element på location. Vi kan også sagtens lave det mere traditionelle profilfoto hvor vi bruger en mere ensfarvet baggrund. Vi medbringer de baggrunde i ønsker jer. Vi agerer selvfølgelig altid gerne visuel sparringspartner, når det kommer til jeres virksomheds visuelle udtryk. Vi kører i :

Landsdækkende erhvervsfotograf

Billeder af højeste kvalitet

Som fotograf i Jylland, på Fyn og Sjælland, oplever jeg ofte virksomhede, der har meget forskellige behov. Det er essentielt for os, at få en god indsigt i jeres branche og behov og her udfra, lave billeder af højeste kvalitet, der passer præcist til dine kunder og herigennem repræsentere jeres virksomhed på den bedst tænkelige måde.

Virksomheden bør indgå i billederne, det skaber stærk visuel identitet

Gruppebilleder af ledelse, ansatte osv. laver vi on location, altså hos jer i virksomheden, hvor vi bruger virksomhedens omgivelser. Et fælles billede viser det samlede hold og sammenhold på arbejdspladsen. Som professionel erhvervsfotograf med fokus på virksomheder kan vi naturligvis fotografere alt i ønsker, og hvor i ønsker det. Vær dog opmærksomme på, at den nuværende virksomhedskultur især på nettet, bedst fotograferes i vante og naturlige omgivelser, så jeres virksomhed fremstår genkendelig og visuel stærkt. (Landsdækkende erhvervsfotograf)

Se mere om fotografen her.