En fotograf på arbejde

Når en fotograf arbejder, handler fotograferingen om mange ting og mange forskellige typer fotografiske opgaver. At være fotograf indeholder blandt andet lyslægning i foto studie, opstilling af produkter til produkt fotografering, efterbehandling af billeder. Fotografering af mennesker i miljø eller mode fotografering. Den moderne professionelle fotograf laver alle former for opgaver idag indenfor fotografiet.

En god fotograf har sin egen personlige fotografiske filosofi

En dygtig fotograf er en fotograf der fanger glimtet i øjet, en professionel fotograf udvikler med tiden sin egen personlige fotografiske filosofi. Når han arbejder med portrætbilleder som portrætfotograf, ved en polterabend, eller billeder til julekort med de glade børn, bør han altid gribe opgaven an udfra sin egen filosofi. Have sig selv med i opgaven og præge motivet i sin egen stil og retning.

Bryllupsfotograf

En professionel bryllupsfotograf laver idag bryllupsbilleder der er mere i den fotoreportage fotografiske stil end de gamle portrætfotografers opstillede klassiske bryllupsbilleder. En bryllupsfotograf fortæller brudeparrets store dag i billeder. At droppe en bryllupsfotograf til jeres bryllup, er efter vores opfattelse direkte vanvid. En fotograf til bryllup med stor erfaring får altid med sit trænede øje fanget en masse spændende detaljer, som hjælper dig med at huske din store dag.

bryllupsfotograf

Reportagefotograf

En reportagefotograf laver billeder udfra et koncept og idé. Følger så at sige den historie der skal fortælles i billeder. Reportage fotografering kan være alt indenfor både journalismen og erhvervsfotografering. Reportagebilleder ved en professionel reportagefotograf følger altid i tråd med selve motivets bevægelser eller den givne lokation der er valgt til billedserien. Digital fotograf og reportagefotograf.

Produktfoto

Står du med planer om at få lavet nye billeder af dine produkter og leder du efter en professionel fotograf til produktfoto? Skal der laves nye billeder til hjemmesiden eller annoncer? Så har vi alle muligheder i vores professionelle foto studie. Vi kan også sagtens medbringe vores foto studie og lave produktfoto on lokation ved jeres virksomhed. Som produktfoto fotografer har vi mange spændende ideer til hvordan vi skal gribe fotografering af jeres produkter eller virksomhed an.

Modefotograf

Modefotograf er blevet et stort fænomen indenfor fotografiets univers. Flere og flere fotografer, slår sig ned som kommercielle modefotografer. Americas next top model og andre lignende programmer har uden tvivl sat lidt glans på en karriere , som fotograf af smukke modeller. Modelfotografering handler dog også om at fange modellens mange ansigter og sikre sig billederne viser de mange sider så modellen får nemmere ved at sælge enten sig selv til model casting eller det produkt eller tøj hun eller han skal sælge.

Portrætfoto

En portrætfotograf skal forevige de største minder i dit lav. Fange barnets smil eller familiens sammenhold etc. Portrætfoto bør laves ved en professionel portrætfotograf, for at du sikrer dig kvaliteten i billedet og med stor erfaring som fotograf til portrætter bør du være i sikre hænder hos den erfarne portræt fotograf.

Freelancefotograf

En freelancefotograf tager alle former for fotograf opgaver indenfor sit felt. Freelance foto opgaver ligger som regel hos den enkelte eller en virksomhed. Som freelance fotografer har vi stor erfaring indenfor alle former for erhverv. Vi kører som freelancefotografer i HELE Danmark. Spændende billeder og gode ideer.

Studiefotograf

Portrætfotos kan laves enten i et fotostudie med flot lyslægning og kreativ brug af baggrunde og spændende farvefiltre. En kreativ studiefotograf bruger mange forskellige former for lyslægninger for at tvinge det bedste ud af motivet. Skal i bruge et gavekort til en fotograf, eller et godt billede til enten julegave idé eller fødselsdagsgave idéer så kontakt os.

Aterlierfotograf

Få lavet flotte billeder i vores aterlier. Som aterlierfotograf garanterer vi mange flotte billeder og kreative ideer. Vi laver også produktfotografering i vores aterlier og fotostudie.

Børnefoto

En børnefotograf til flotte børnebilleder arbejder altid som børnefotograf i børnehøjde. Børn er spontane og glade væsner, de skal fanges der hvor de trives bedst og har det sjovt. Børnefoto bliver altid bedst når fotografen tænker som barnet og fotografere billederne i en hyggelig atmosfære.

Erhvervsfotograf

Som erhvervsfotograf handler det om at komme tæt på virksomheden og fortælle jeres historie. Vi vil have en god historie når vi besøger jeres virksomhed. Erhvervsfotografering handler om at sende et budskab, det handler om at vise hvem i er, og hvor spændende jeres virksomhed er. Billeder siger mere end 1000 ord.

Læs mere om fotografen her.