Fotos

BOLIG • MAD • PORTRÆT – FOTOS TIL ERHVERV OG PRIVATE

Terp fotografi er en spændende og nytænkende fotograf fra Kolding. En kreativ og professionel fotograf til alle former for fotografiske løsninger. Med speciale i fotografering af mennesker, både til Erhverv og private.

Vi tilbyder altid flotte billeder, teknisk god kvalitet, digitale filer og professionelle billedudskrifter. Som fotografer er vi stærke i digital efterbehandling. Ingen fotograf opgaver er for små for os.

Vores fotografiske tilgang er ret så enkel:

  • For os skal fotografering være både ærligt, personligt og ikke mindst kreativt og flot
  • Erhvervsfotografering handler om profilering og ansigtet udadtil, det er vigtigt med seriøse billeder af god kvalitet.
  • En professionel billedmager skal altid sikrer at selve fotograferingen bliver en rolig og positiv oplevelse
  • Når i møder Terp fotografi, er det altid i en uhøjtidelig afslappende atmosfære, med glimtet i øjet.

Portrætfotograf

Portrætfotograf til flotte og stilrene portrætter, fotografering af kærestepar. Profilfotografering til personlige og mode-lignende billeder til Facebook og Dating. Fotografering af Familiefotos og gruppefotos. Børnefotograf til børnebilleder med liv og spontanitet. Fotografering af konfirmation og spændende konfirmand portrætter. Fotografering af dine mavebilleder og gravid fotos.

portraet-fotograf

Reklamefotograf

Professionel reklamefotograf til hjemmesider og tryksager. Vi laver alle former for reklame fotograf opgaver. Erhvervsfotograf til kommercielle fotosessions og stemningsbilleder fra virksomheden.

reklamefoto_7

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf til stilrene og utraditionelle bryllupsbilleder. Landsdækkende bryllupsfotografering. Bryllup i Danmark. Som fotografen til jeres bryllup, handler det om for os at blende i, lave så mange “fluen på væggen” billeder, og ellers guide jer professionelt under de officielle portrætfotos.

bryllupsfotograf

Madfotograf

Terp fotografi har med flere internationale fotoopgaver bag sig indhentet en ny og mere spændende fotografisk stil. Portrætfotografering med en ny vinkel. Terp fotografi – Den nye kreative billedmager.

madfotografering

Professionel fotograf i hele landet

Terp fotografi er din professionnelle fotograf,  når det kommer til det visuelle og kreative udtryk. Flere års erfaring fra fotograf- og reklamebranchen og portrætfotografiet skaber en spændende og ny tilgang til det kreative fotografi. Terp Fotografi fotograferer i hele landet. Vi nyder simpelthen at være fotograf, derfor får vi bare flottere billeder.

Velkommen hos en professionel fotograf.