Fotograferne på arbejde

Statistisk set på nettet ihvertfald, har der aldrig været så mange hjemmesider idag som tilbyder fotografering end i disse år.
Spørgsmålet er så, om det betyder at fotograferne har fået mere og lave, eller om krisen også kradser her, og folk så bare laver en side for at hjælpe deres b-indkomst lidt.

Uanset om det er tilfældet, så har kravet til fotograf branchen aldrig været større. Billednivauet er steget i takt med de digitale muligheder. Og flere og flere fotografer kan nu takket være Photoshop og andre digitale manipulationsprogrammer idag mere end nogensinde få deres billeder peppet flot op.

fotograferne på opgave

En fotograf udvikler sig eller “dør”

Fotograf branchen flytter sig monster meget i disse år. Og de fotografer der ikke følger denne udvikling vil uddø, kort og godt.

Den klassiske fotograf som man så på gadehjørnet i mange år, vil ende med at flytte deres forretning ind på internettet. Det er ofte for dyrt for en fotograf at holde både fotostudie og butiksfacede.

Kun 20 procent af danske fotografer er uddannede

De dygtige fotografer finder naturligvis altid deres rette hylde. Man kommer langt med en god portion af inspiration, motivation og naturligvis kreative evner.

Blandt de professionelle fotografer i Danmark, er der faktisk kun 20 procent der er uddannet. Uddannelse kan heller aldrig erstatte erfaring.

De bedste fotografer er oftest dem som søger de spændende opgaver og hele forsøger at flytte grænser for hvordan de flotte billeder bliver til.