Som fotograf, har hu har med garanti stået i en smuk solnedgang ved den flotteste solnedgang, trykket på udløseren og glædet dig til at se resultatet. Men når du ser resultatet bagefter, ligner det ikke det indtryk du stod med da du fotograferede motivet.

Mange kameraer er bygget vidt forskeligt og har mange indtillinger, man kan forsøge sig med både automatisk og manuelt.

Når man fotograferer sine motiver idag, kan man sagtens lave flotte eksponeringer og få det hele med. Når Terp fotografi er på opgave bruger vi meget vores foto stativ, for der første for at sikrer stativet dig at billedet bliver klart og skarpt, derudover har du mulighed for at sætte bilederne sammen bagefter i photoshop.

Når du sætter billederne sammen, du som fotograf på en opgave har fotograferet, så har du mulighed for at fremhæve alle detaljer via de mange eksponeringer. Du kan på den måde, få alle detaljer af din eksponering fremhævet eksponeringsmæssigt korrekt. Du har måske lavet en eksponering med en blænde over, en blænde under og en blænde på “normal” eksponering. Derfor kan du bagefter sætte billedet sammen som du vil og få det bedste resultat.

En professionel fotograf ved lige præcis hvordan billedet skal eksponeres og fotografen ved også hvornår der er chancer for at lysmåleren kan blive snydt og det derfor er vigtigt at gå over på manuel indstilling, så fotografen selv har den fulde kontrol over sin eksponering. Derfor kan du selv få det bedste ud af dine billeder og få billedet til at fremstå mere prof og flot.

fotograf-solnedgang-eksponering