En fotograf til stemningsbilleder, der arbejder med fotografiet som professionel eller amatør vil altid arbejde med billederne som en kreativ proces. Fotografen bør altid stræbe efter at lave flotte fotos der er fyldt med stemning.

Fotograf til stemningsbilleder

Om fotografen skaber stemningen ved selv at lægge studio lys eller bruger det eksisterende lys. Eller om fotografen vælger at skabe stemningen efterfølgende i photoshop er ikke så vigtigt, så længe fotoet lugter langt væk af kreativitet og kvalitet. (Fotograf til stemningsbilleder)

Stemningsbilleder

Beskueren af fotografier skal altid underholdes så billedet ikke glider ud og bliver ligegyldigt. En dygtig fotograf forstår at skabe et univers i selve billedet der forstår at fastholde den som ser billedet.

Fotos med stemning og liv, er altid de billeder der holder længst og dem som folk gider have hængende på deres væg i mere end 3 uger.

På siden her ses eksempler på stemningsbilleder fra caféer. Vi veksler gerne mellem detaljer og større udsnit for at gengive stil og stemning.

Vi specialiserer os i fotografering af portrætter, billeder af mennesker, til privat brug eller til brug på dit CV, ansøgning, online-profil, som fx Facebook, LinkedIn. Professionel erhvervsfotograf tilbyder din virksomhed gode billeder, så dine kunder får lyst til at handle hos dig.

Terp fotografi – Flotte stemningsbilleder fra din virksomhed.