Erhvervsfotograf

Vil i gerne sikre jer en stærkere visuel identitet på nettet eller via jeres reklamer, produkter og tjenester, så sikrer jer en dygtig og erfaren erhvervsfotograf? Vi ville elske at samarbejde med jer, os sammen med jer lave et fedt koncept for virksomheden, der fokuserer på jeres behov og prioriteter for virksomheden. En stærk identitet på nettetsikrer også jeres produkter eller ydelser kommer til at fremstå både skarpere, mere kvalitetsbevidste og selvfølgelig professionelt. Til syvende og sidst vælger kunden det firma, der har den mest troværdige profil og de bedste produkter, og netop derfor er billederne er det første skridt på vejen til at opnå dette.

Se vores GALLERI her.

Erhvervsfotograf-862x647

Medarbejder portrætter

Når jeres kunder “lander” på jeres hjemmeside, er en af de første sider de besøger, som oftest “om mig”-siden, derfor er det vigtigt at jeres portrætter og medarbejdernes portrætter ser seriøse ud, så dine kunder får det indtryk af din virksomhed du håber de gerne skulle have. Vi kommer gerne ud til virksomheden og foreslår, hvordan vi giver din hjemmeside de billeder, som fanger dine besøgendes blik, og skaber det udtryk. som I gerne vil have til at repræsentere jeres værdier og profil.

Vi har vores eget professionelle transportable mobile fotostudie med lys og baggrunde, som vi selvfølgelig med ud til ud til jer. I sparer udgifterne til transport og jeg lægger minimalt beslag på jeres medarbejderes tid.

Erhvervsportrætter

On-location billeder

Skal jeres virksomhed vises frem på nettet eller i en brochure eller måske en reklame, så sørg for at gøre det på den rigtige måde. Sammen bliver vi enige om, hvad I gerne vil signalere til jeres kunder, og så opsætter vi sammen nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår helt rigtigt.

ervhervsfoto

 

FOTOVIDEO

Gør dig selv bemærket på Facebook, TV eller din hjemmeside med en flot fotovideo, som den her på siden. Kontakt for pris.

PACK SHOTS / PRODUKTFOTOGRAFERING

I har uden diskussion de flotteste produkter, og i har med garanti gjort super meget ud af både jeres design og indpakning etc? Sørg så for at jeres kunder oplever det allerbedste indtryk af jeres ekspertiser. Vi tager professionelle pack shots med professionel lyssætning og baggrund. Vi kommer gerne ud i virksomheden med udstyr, så I sparer forsendelsesomkostninger af produkterne, og kan være med når jeg tager billederne. Udtrykket i billederne skal bare være tip top!

produktfoto_packshot8

Vi klarer opgaver for

Virksomheder, Kommuner, Reklamebureauer, Butikker, mindre selvstændige. Ingen opgave er for små til os.

Vi har arbejdet som erhvervsfotograf i flere år og har igennem tiden arbejdet med vidt forskellige samarbejdspartnere, lige fra reklamebureauer til store firmaer og små selvstændige. Jeg elsker den diversitet mine opgaver har, og intet job er for stort eller for lille, så skriv eller ring til mig, så vi kan få en snak om jeres ønsker.

Velkommen til en professionel erhvervsfotograf.