Erhvervsfotograf

Professionel landsdækkende erhvervsfotograf til billeder af firmaer, personale, ledelse, events, foredrag, housewarmings, industri, bolig, messer og meget mere.

En kreativ og visuel erhvervsfotograf vil sikre jer en stærkere visuel identitet på nettet, via jeres reklamer, produkter og tjenester? Så bør i sikrer jer en dygtig og erfaren erhvervsfotograf? Vi ville elske at samarbejde med jer. Sammen med jer kunne vi lave et fedt koncept for virksomheden. Et koncept, der fokuserer på jeres behov og prioriteter for virksomheden.

Kontakt osLAndsdækkende
erhvervsfotografen
industri foto
fotograf til industri foto
fotograf til erhverv
portræt af medarbejder audi
medarbejder foto
portrætfoto af ansat
fotografering af medarbejdere
erhvervsportræt
virksomhedsportræt
forretnings portræt esbjerg
fotograf erhvervsfoto
fotograf erhvervsfoto
fotograf til erhverv
erhvervsfoto kok
freelance fotograf
billeder fra virksomhed
industrifoto
fotografering af erhverv
fotograf uddannelse
firma foto
billig fotograf erhverv
erhverv fotograf
professionel fotograf erhverv
erhvervs fotograf
foto fra fabrik
fotograf erhverv til hjemmeside
fotograf erhverv til web
erhvervs fotografer
erhvervsfotografering i byen
Esbjerg Nord erhverv
kontor arbejde foto
firma portræt
erhvervsportræt
portræt af ansat
arbejder ved firma
Ansatte i virksomhed erhverv
fotografering i butik
portrætfoto af direktør
Vinduespudser erhverv i Syd
chef erhvervsfoto V
fotograf firma
erhvervsfotografer i byen
ansat portræt erhverv

Vil i gerne sikre jer en stærkere visuel identitet på nettet?

Erhvervsfotografering

En stærk identitet på nettet, sikrer også at jeres produkter og ydelser kommer til at fremstå skarpere. Den vil også sikre i fremstår mere kvalitetsbevidste og selvfølgelig professionelle. Til syvende og sidst vælger kunden det firma, der har den mest troværdige online profil og de bedste produkter. Netop derfor er billederne er det første skridt på vejen til at opnå dette. Derfor bør i tage en dialog med en kvalitetsbevidst erhvervsfotograf.

Gør dig selv bemærket på Facebook, TV eller din hjemmeside med en flot fotovideo, som den her på siden. Videofotografer kan skabe levende billeder. Vi kan lave droneoptagelser af virksomheden eller et igangværende projekt. Mulighederne er mange. Kontakt erhvervsfotografen for en pris.

Medarbejderportrætter

Når jeres kunder “lander” på jeres hjemmeside, er en af de første sider de besøger, som oftest “om mig” siden. Det er derfor vigtigt at jeres portrætter og medarbejdernes portrætter ser seriøse ud, så jeres kunder får det indtryk af din virksomhed du håber de gerne skulle have. Vi kommer gerne ud til virksomheden og foreslår, hvordan vi giver din hjemmeside de billeder, som fanger dine besøgendes blik, og skaber det udtryk. som I gerne vil have til at repræsentere jeres værdier og profil.

Spar tid. Vi kommer

Vi har vores eget professionelle transportable mobile fotostudie med lys og baggrunde, som vi selvfølgelig med ud til ud til jer. I sparer udgifterne til transport og jeg lægger minimalt beslag på jeres medarbejderes tid. Med os som jeres erhvervsfotograf, får i nogle billeder med masser af kvalitet og dynamik samt god personlighed. Vi er ikke tilfredse før vores kunder er det. Fokus på kvalitet og feedback er vigtig for os. Vi er landsdækkende indenfor erhvervsfotografi.

Vis jer frem

Skal jeres virksomhed vises frem på nettet eller i en brochure eller måske en reklame, så sørg for at gøre det på den rigtige måde. Sammen bliver vi enige om, hvad I gerne vil signalere til jeres kunder, og så opsætter vi sammen nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår helt rigtigt. On-location kan vi lave mere ægte billeder, der viser jeres daglige arbejde på en mere ærlig måde. så jeres kunder ved hvad de skal forvente når de møder jeres virksomhed i virkeligheden.

Erfaring er vigtig

Vi ved med vores erfaring fra branchen og med mere end 10 års arbejde med erhvervsfotografiet, at ingen virksomheder er ens. Det er vigtig at få jeres erhverv til at fremstå så indbydende og spændende for modtageren, som mulig. Som professionel erhvervsfotograf fotograferer vi alt og alle. Virksomheder, Kommuner, Reklamebureauer, Butikker, mindre selvstændige. Ingen opgave er for små til os.

Vi samarbejder med reklamebureauer

Vi har arbejdet som erhvervsfotograf i flere år og har igennem tiden arbejdet med vidt forskellige samarbejdspartnere, lige fra reklamebureauer til store firmaer og små selvstændige. Jeg elsker den diversitet mine opgaver har, og intet job er for stort eller for lille, så skriv eller ring til mig, så vi kan få en snak om jeres ønsker. Mangler i en dygtig reklamefotograf?

Produktfotos og packshots

I har uden diskussion de flotteste produkter, og i har med garanti gjort super meget ud af både jeres design og indpakning etc? Sørg så for at jeres kunder oplever det allerbedste indtryk af jeres ekspertiser. Vi tager professionelle pack shots med professionel lyssætning og baggrund. Vi kommer gerne ud i virksomheden med udstyr, så I sparer forsendelsesomkostninger af produkterne, og kan være med når jeg tager billederne. Udtrykket i billederne skal bare være tip top! Igennem vores virke, som erhvervsfotograf, har vi efterhånden lavet flere 100 packshot fotograferinger.

Image Sharpening

Image Sharpening

Image Sharpening - Hvordan gør vi et digitalt billede skarpere? Jeg tror ikke, at der findes et emne inden for digital billedbehandling, som har været beskrevet mere indgående end lige netop det emne. Der findes 100 vis af artikler på nettet om hvordan man f.eks. skal...

Histogram! Fotografens bedste ven!

Histogram! Fotografens bedste ven!

Hvad er et histogram, og hvorfor er det så fremragende et middel til bedre billeder? Et Histogram finder vi i alle professionelle, og efterhånden også i de lidt bedre "Peg og skyd" digitalkameraer, og naturligvis altid i de gode billedprogrammer.  Et Histogram er...

Justering af lys og kontrast

Justering af lys og kontrast

Generelt trænger de fleste billeder til lidt finpudsning, når de lige er hentet ud af kameraet. Billeder taget med kvalitetskameraer virker ofte lidt kontrastfattige, ofte med lidt billedstøj i skyggepartierne, men med gode og naturlige farver og det er kun godt...

Åbningstider

MAN – FRE
10:00 – 18:00

LØR
10:00 – 17:30

SØN
10:00-16:00

Brug for en fotograf?

Skal i bruge en fotograf til en erhvervsfotografering?