Job eller passion?

Som kreativ person er det vigtigt at bevare sin passion. Det kan være svært hvis en person har været i det kreative univers som fotograf i mange år. Opgaver bliver mere og mere rutineprægede. Derfor er det vigtigt at man som kreativ fotograf forsøger at presse sig selv til at tænke nyt og anerledes. På den måde får kunderne en oplevelse af at fotografen hele tiden udvikler sine kreative ideer.

Bliver fotografens opgaver “bare et job”, så vil billederne år efter år ofte ligne det samme og det samme. Og idag med de mange nye muligheder indenfor fotografiet, er det vigtigt man flytter sig og skubber grænsen for sine kreative tilgange til billedmediet.

EN FOTOGRAF – ET JOB ELLER EN PASSION?

Fotografer i Danmark – hvad, hvem, hvor?

En fotograf er forhåbentlig en kreativ person. En fotograf har en tilgang til fotografiet der gør ham opmærksom på farver, kompositioner og lyssætning. At lave billeder idag er en blandning mellem fotografens engagement on-location og den efterfølgende digitale efterbehandling.

EN FOTOGRAF – ET JOB ELLER EN PASSION?

Når en fotograf arbejder med sine billeder lægges der oftest vægt på den personlige stil blandet med kundens ønsker og behov. Billederne bør udstråle et godt mix imellem fotografens kreativitet overbygget af det samlede koncept. Der bør være en dybere mening med billedet.

Arbejder man feks som gravid fotograf, bør man lave billeder med en lille historie. Tænk feks over billedet, lav noget med barnet der rører ved moderens mave, eller faderen der stolt holder barnet.

Læs mere om den professionelle fotograf her.