Den professionelle Erhvervsfotograf

En erfaren professionel erhvervsfotograf får altid det bedste ud af en given opgave indenfor erhvervsfotograferingen. Opgaverne kan være alt muligt, som billeder af erhvervslivet på en havn, eller i en virksomhed, eller indenfor service fagene. Erhvervsfoto fortæller ofte historien i og omkring et bestemt område eller i et bestemt erhverv. Underlagt erhvervsfotografering er også portrætfotograferingen, blandt andet af de ansatte i en given virksomhed eller lign.

Hvad laver erhvervsfotografen?

Erhvervsfotografen beskæftiger sig også med fotografering af arkitektur, reportagefotografering, fotografering af packshots og billeder til fritskrabning. Men oftest arbejder erhvervsfotografen on location enten i virksomheden, eller ved og omkring den. Fotografen laver også billeder af medarbejder i bestemte erhverv og arbejdssituationer.

Se billeder fra en erhvervsfotografering

erhvervsfoto

Søger du en erhvervsfotograf?

Skal du bruge en professionel fotograf til spændende erhvervsfoto fra din virksomhed. En fotograf der ved hvilke billeder der skal laves så din virksomhed fremstår som dynamisk og attraktiv for kommende kunder og købere. Flotte billeder ved en dygtig fotograf med en stor bred portfolio af billeder der ligger i samme boldgade. Vil du sikre dig dit image bliver forstærket? Så gør det med et flot visuelt udtryk og benyt dig af en kommerciel professionel erhvervsfotograf.

Det visuelle der sælger din virksomhed – derfor gode billeder

Reportage billeder i og omkring virksomheder er blevet et varemærke for www.alightmedia.dk. Vi samarbejder med virksomheder og forsøger at skabe et flot visuelt image af den givne virksomhed via vores erfaring som dreven erhvervsfotograf. Det handler om identitet på nettet og om ansigtet ud ad til. Et billede er ikke bare et billede idag. Der skal “vægt” bagved og gerne en historie som beskuren finder så interesant at de vil vælge jer, fremfor konkurrenten.

ervhervsfoto

Din virksomhed – dit image – derfor den rette fotograf

Et image og en god historie sælger mere idag end et godt produkt eller en kendt person. Det handler om at brande sit image. Billeder fortæller historien meget hurtigere end en masse ligegyldig tekst. En professionel fotograf, ved hvad der skal til for at en virksomhed fremstår stærkt i det visuelle. En fotograf bør være enhver virksomheds bedste ven. Ingen gode billeder, ingen god historie. Den dygtige fotograf til erhvervsfoto forstår at sælge jeres budskab på få billeder. Ta tyrene med hornene og vind en ordre.

Læs mere om erhvervsfotografen her.