Fotograf til:

Bryllupper Sjælland

Skal i bruge en Bryllupsfotograf til brylluper Sjælland? Et bryllup er et af livets helt store og fantastiske begivenheder. En dag de færreste glemmer. Dagen er stor ikke mindst for brudeparret, men også deres familier og venner. Der fortælles historier om de gode gamle dage. Der holdes store taler om kærlighed, opvækst og tillidserklæringer deles ud på samlebånd. En dag, der fortjener at blive foreviget ved en professionel Bryllupsfotograf Sjælland.

BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN

Eftertragtet fotograf til

Bryllup på Sjælland

Vi har fotograferet mere end 300 bryllupper  på Sjælland igennem de sidste 8 år. Vi er meget dedikeret til opgaven og vi ser det som en enorm ære hvergang et brudepar viser os tilliden og booker vores lille firma til deres bryllupsfotografering. KBH er en levende by og der findes en masse spændende fotolokationer til fotografering i byen. Her er nogle af de byer vi har fotograferet bryllupper i: København, Roskilde, Hørsholm, Helsingør, Næstved, Køge, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Holbæk, Ringsted

BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN efterår bryllup
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
bryllup KBH
brudens forberedelse BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
bryllupsfotos
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN brudeparret i naturen
bruden alene
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN brudevals
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN livsstilsfotograf
skal i giftes? BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN ris ved bryllup
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN tæt på brudeparret
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN hvad koster et bryllup
bryllupstraditioner
kjoler til bryllup
bryllup københavn
brud i skov
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
naturlige bryllupsbilleder
fotograf til bryllup BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
fotograf bryllup pris
fotograf bryllup københavn
fotograf til bryllup pris
bryllup fotograf
hvad koster fotograf til bryllup BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN
fotograf bryllup aarhus
fotograf bryllup vestjylland
Sådan tager du fantastiske portrætbilleder
bryllupsfotograf

Fotografen

Skaber minderne

Det er rå fakta og det siger det sig selv at det er essentielt at vælge den bedste bryllupsfotograf. Vi oplever af og til at vi hører nogle nygifte par irritere sig over, at de ikke fik leveret nogle ordentlige bryllupsfotos fra deres store dag. Dagen kan jo ikke laves om. Jeres bryllup er et “once in a lifetime”, men billederne er for evigt. Gå derfor ALDRIG på kompromis med jeres minder.
Inden i vælger jeres fotograf til brylluppet i København eller på Sjælland, så bør i gøre jer selv nogle tanker:

  • Hvordan vurderer i bryllupsfotografens fotos?
  • Hvad siger bryllupsfotograf pris?
  • Hvor mange bryllupsbilleder medfølger der i prisen?
  • Hvad siger andre brudepar om bryllupsfotografen?
  • Er bryllupsfotografen erfaren og har denne skudt mange bryllupper?
  • Hvor i landet kommer den enkelte fotografen fra?
  • Hvor hurtigt skal jeres booking ved fotografen foreligge?
Bryllup i København
En borgerlig vielse på det super flotte rådhus i København kan være en kanon kulisse til nogle smukke billeder i hjertet af KBH. Glem ikke at billeder er minder og minder bliver kun mere og mere værdifulde med tiden.
Billeder og bryllupper
Springer i det traditionelle bryllup over med kirke etc og vælger et borgerligt bryllup på Københavns rådhus, så skal i da stadig have nogle fede billeder af dagen. Hvor ofte ser man så godt ud, som på ens bryllupsdag? Så har i om ikke andet da nogle flotte billeder af jer selv både som par og enkeltvis i kan vise til familie og venner og efterfølgende benytte på både Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter :).
BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN OG HELE SJÆLLAND
Er du landet her gennem en søgning på Google? Har du søgt på Bryllupsfotograf København og hele Sjælland? Så er det uden diskussion et godt bud på en visuel samarbejdspartner i er landet hos her :). Vi har dokumenteret mere end 300 bryllupper over hele Sjælland. Det gør os faktisk til en af Danmark mest benyttede fotografer på Djævleøen ;). Når i kontakter os, så tager vi en grundig dialog omkring behovet for billeder. Antallet af timer i ønsker vi skal dække dagen og hvor på Sjælland brylluppet skal afholdes. Vi vil også give en grundig forkraning på hvordan vi arbejder med selve bryllupsfotografer og hvad i efterfølgende modtager nogle uger efter brylluppet er overstået.
HER MØDER I ANMELDERROST BRYLLUPSFOTOGRAF FRA KØBENHAVN
Både billeder og fotograf har da flere gange været heldig og været anmelderrost bryllupsfotograf i KBH. Som fotograf nyder jeg at mingelere mellem jeres gæster og fotografere de små øjeblikke og stemninger, der uundgåeligt VIL opstå på sådan en dag. Jeg og mit kamera dokumentere dagen, set igennem et sæt kreative øjne. Det er SÅ fedt at at forevige den magi, der altid opstår mellem to forelskede mennesker. Det er så fedt at fange de billeder, der altid fortæller mere end de tusinde ord. At indfange kærligheden er noget meget personligt og unikt og for en gave at have muligheden for. Det er mit job at skabe minder og jeg brænder for det.
SØRG NU FOR KATTEN FOR AT VÆLGE DEN RETTE BRYLLUPSFOTOGRAF
Når i har sat kryds udfor både bryllupsdato, bryllupslokation, brudekjole og vielsesringe, så plejer det næste skridt faktisk at være bryllupsfotograf. Efter et bryllup i København er overstået, bryllupskagen spist, brudevalsen danset af og jeres mange flotte bryllupsgæster atter står i deres hverdagstøj, så er der faktisk ikke mange fysiske minder tilbage fra den store dag. Det er jeres ringe og så selvfølgelig jeres bryllupsbilleder – det fantastiske minde. Husk en anden og bestemt mindst ligeså vigtig del af hele dette univers. Jeres børn vil også gerne se hvordan mor og fars bryllupsdag blev afholdt.
SØRG NU FOR KATTEN FOR AT VÆLGE DEN RETTE BRYLLUPSFOTOGRAF
Når i har sat kryds udfor både bryllupsdato, bryllupslokation, brudekjole og vielsesringe, så plejer det næste skridt faktisk at være bryllupsfotograf. Efter et bryllup i København er overstået, bryllupskagen spist, brudevalsen danset af og jeres mange flotte bryllupsgæster atter står i deres hverdagstøj, så er der faktisk ikke mange fysiske minder tilbage fra den store dag. Det er jeres ringe og så selvfølgelig jeres bryllupsbilleder – det fantastiske minde. Husk en anden og bestemt mindst ligeså vigtig del af hele dette univers. Jeres børn vil også gerne se hvordan mor og fars bryllupsdag blev afholdt.
HVOR MEGET BETYDER BILLEDERNE FOR JER?
Hvis i er de mennesker der ikke går meget op i billeder eller video, kan i sikkert sagtens finde en af jeres bryllupsgæster til brylluppet i København, der vil elske at hjælpe jer med at fotografere den store dag. Har denne gæst et gedigent kamera og lidt forstand på fotografering, så kan denne sikkert godt ramme nogle billeder fra dagen. Vil i til gengæld gerne have nogle billeder der sparker baller, skal i uden diskussion vælge en professionel fotograf til brylluppet.
IKKE ALLE ER LIGE GODE
Som indenfor alle fagområder, sport osv er det Ikke alle professionelle fotografer i KBH, der er lige gode. Derfor skal i bruge en masse tid på at finde inspiration til jeres bryllupsbilleder på nettet. Så snart i har sporet jer ind på billedstilen og den billedbehandling den enkelte fotograf leverer i kan lide, så bør i med lethed kunne finde frem til 2-3 bryllupsfotografer i roligt kan tage kontakt til. Alle fotografer vælger af naturlige årsager kun at fremvise deres bedste skud. Det er derfor desværre ikke retvisende billede af fotografens gennemsnitlige niveau. Sikrer jer derfor at fotografen, kan fremvise samtlige billeder fra ét bryllup eller gerne flere. På den måde får I et mere retvisende indblik i hvad niveau fotografen ligger på. På den måde bliver I ikke skuffede, når jeres bryllupsbilleder lander i jeres postkasse eller mailbox. Det fortæller jer jo også hvordan jeres kommende bryllupsalbum kan komme til at se ud, booker i denne fotograf.
HVAD KOSTER BRYLLUPSFOTOGRAFEN?
Priserne på en bryllupsfotograf varierer rigtig meget afhængigt af hvor erfaren fotografen er, hvor mange timer denne skal fotografere på dagen og selvfølgelig hvor mange billeder, der skal redigeres i Photoshop etc. Bryllupsfotograferne i København ligger, som reelt lidt højere end på Fyn og i Jylland. Og afhængig af hvorfra i landet i booker jeres landsdækkende bryllupsfotograf, så får det nok også lidt indflydelse på prisen i form at tid og transport.
Priserne for booking af en professionel og erfaren bryllupsfotograf kan for nogen ihverfald virke urimeligt høje. Lad mig sige det lige ud: bryllupsfotografering er ikke det sted, I bør gamble for at spare et par tusinde kroner i jeres bryllupsbudget. I har brugt 100vis af timer at forberede jeres store dag. I har snakket, diskuteret og planlagt detaljer for bordopdækning, blomster, brudekjole, vielsesringe, antallet af gæster og dekorationer og uden minderne bagefter er dagen glemt efter 3 måneder. Skal jeg være komplet direkte vil det da være idioti, hvis jeres billeder fra sådan en dag, ikke lever op til sådan som i husker dagen.
En tommelfingerregel i branchen siger: et passende budget til bryllupsfotograf er ca. 10% af jeres samlede bryllupsbudget.
HVOR MANGE BILLEDER FÅR I MED FRA BRYLLUPPET I KBH?
Det er jo ikke uvæsenligt for jer efterfølgende hvor mange billeder i får med fra den store dag. Hvis i nu feks har haft en bryllupsfotograf med hele dagen og kun modtager 30 billeder, så skal man ikke være noget stort matematisk geni for at regne ud at så er dagen på INGEN måde ordentligt dækket ind og en merudgift pr ekstra billede vil få budgettet til at løbe løbsk. Sørg derfor for at bede fotografen klart melde ud omkring antal af billeder samt disses filstørrelser.
ANBEFALINGER AF JERES BRYLLUPSFOTOGRAF KBH
Hvad siger “internettet” om jeres bryllupsfotograf KBH? Hvad anbefalinger kan i finde om jeres bryllupsfotograf? Kender i ikke nogen fotograf i jeres netværk. Så spørg venner og bekendte eller prøv at spørge nogle arbejdskolleger. Lav også en Google søgning på “Bryllupsfotograf” og se hvad, der dukker op. Læs de forskellige anmeldelser. Pas på med de fotografer, som KUN har perfekte anmeldelser. Det er sjældent det sker. Hvor der arbejdes, der spildes. Man kan simpelthen ikke undgå indimellem at møde nogle mennesker, der af en eller andet personlig grund ikke kan gøres tilfredse. Lav jeres research på bryllupsfotograf i København og Sjælland ordentligt. Det er også en god idé at tjekke fotografens svar på diverse anmeldelser. Det giver også en god indikation af den enkelte bryllupsfotografs serviceniveau.
HVORNÅR SKAL MAN BOOKE SIN BRYLLUPSFOTOGRAF I KBH?
Hvornår skal man booke sin bryllupsfotograf i KBH? Jeg vil sige er fotografen en af de “tunge” drenge i gamet. Har masser erfaring og en flot portfolio, så vil jeg bestemt ikke booke denne meget senere end 6 måneder før brylluppet. I kan risikere at fotografen er booket ud til anden side. Det samme gør sig jo gældende med bryllupsmusik, underholdning etc. Jeg vil sige at især Juni, August og start September datoer er dem hvor der er mest “run” på. Så jo før i ved hvem og hvad i vil, des hurtigere kan i få sikret de bedste folk til jeres store dag.