Bryllupsfotograf handler om mange ting

Bryllupsfotografering er fotografering af aktiviteter vedrørende bryllupper. Den omfatter fotografier af de par før ægteskabet (for meddelelser, portræt viser, eller takkekort) samt dækning af brylluppet og receptionen (undertiden benævnt bryllup morgenmad i ikke-amerikanske lande). Det er en stor kommerciel indsats, der understøtter størstedelen af indsatsen for mange fotografering studier eller uafhængige fotografer.

Læs mere om os, som din bryllupsfotograf.

Bryllup og fotografer

Ligesom teknologi fotografering selv, har den praktiske bryllupsfotografering udviklet sig og vokset siden opfindelsen af den fotografiske kunstform i 1826 af Joseph Nicéphore Niépce. I virkeligheden en tidlig fotografi, indspillet omkring 14 år efter den kendsgerning, kan være et rekreativt til kameraet i 1840 bryllup Dronning Victoria til prins Albert. Men i de tidlige dage af fotografering, gjorde de fleste par på mere ydmyge betyder ikke hyre en fotograf til at registrere de faktiske bryllup selv.

Indtil den sidste halvdel af det 19. århundrede, havde de fleste mennesker ikke være for formel bryllupsbilleder under brylluppet. Snarere kan de udgøre en formel foto i deres bedste tøj før eller efter et bryllup. I slutningen af 1860’erne begyndte flere par udgør i deres bryllup tøj eller undertiden hyret en fotograf til at komme til brylluppet sted.

bryllup og fotografer

Teknologien og bryllupsfotograferingen

På grund af karakteren af den rumlige udstyr og belysning spørgsmål, bryllupsfotografering var stort set et studie praksis for de fleste i slutningen af det 19. århundrede. Over tid, forbedret teknologi, men mange par stadig måske kun udgøre en enkelt bryllup portræt. Bryllup albums begyndte at blive mere almindeligt i retning af 1880’erne, og fotografen ville undertiden omfatte bryllupsfest i fotografierne.

Ofte er det bryllup gaver ville blive lagt ud og registreres i fotografier som godt. I begyndelsen af det 20. århundrede, farveoptagelser blev tilgængelige, men var stadig upålidelige og dyre, så de fleste bryllupsfotografering var stadig praktiseres i sort og hvid . Begrebet fange brylluppet “begivenhed” kom over efter Anden Verdenskrig. Brug filmrulle teknologi og forbedret belysning teknikker til rådighed med opfindelsen af den kompakte flash pære, ville fotografer ofte dukke op på et bryllup og forsøge at sælge billeder senere. På trods af den indledende lav kvalitet fotografier, der ofte medførte, tvang konkurrence modefotografer at begynde at arbejde på stedet.

I første omgang kunne professionelt studie fotografer bringe en masse pladskrævende udstyr, hvilket begrænser deres evne til at optage hele begivenheden. Selv “oprigtig” billeder var mere ofte iscenesat efter ceremonien. I 1970’erne, til de mere moderne tilgang optagelse hele brylluppet begivenheden begyndte at udvikle sig til den praksis, som vi kender det i dag, herunder en mere “dokumentarfilm” stil for fotografering.

Jeg anbefaler dygtige danske bryllupsfotografer herunder