Fotograf til børnefoto er altid en udfordrende og spændede opgave. Børn er spontane og livsglade væsner, der uden tvivl trives bedst på legepladsen eller i vandpytten fremfor i et stort fotostudie med masser af blitz og lamper.

Børnefotografering hos Jer

En børnefotograf skal derhen hvor barnet føler sig bedst tilpas. Det er oftest i hjemmet eller i børnehaven eller fritidshjemmet.

Børnefotograf Kidzfoto.dk er specialisten i Danmark når det kommer til flotte on-location børnebilleder. Fotografen er mega dygtig og lige til. Fotografi i børnehøjde. Professionel børne fotograf kommer hjem til jer og laver billederne i et tæt samarbejde med jer og jeres børn. Jeg er optaget af virkeligheden og den nærhed der er her!

børnefotografering

Børnefotograf

Børnebillederne er fyldt med stemning og glæde, og man kan se på fotografierne af børnene hygger sig og er totalt afslappede på billederne.

Vi har derfor valgt at videregive babyfotografering og børnefotograferingen til Kidzfoto.dk – Danmarks kreative børnefotograf. Børnefoto er en af de få discipliner, som kun få inden for faget mestrer. Som børne fotograf ved vi, at børn opleves gennem deres spontanitet, livlighed og uforudsigelighed, så på hvert børnefoto gør vi os umage for at fange dét kendetegnende og unikke ved børn i alle aldre. Trygge forhold til børnefoto er særdeles vigtigt, så barnet føler sig tryg. Netop derfor mener vi, det er vigtigt, at barnet får en smule kendskab til den pågældende børnefotograf, som altid vil bruge den tid og tålmodighed til fotograferingen,

Børnefotograf

Anbefalet af fotograf Terp Fotografi Århus