bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf

Professionel bryllupsfotograf

Som professionel bryllupsfotograf kører vi i hele Danmark. Vores bryllupsbilleder laves i et mix imellem de klassiske bryllupsbilleder og de mere moderne og rå bryllupsfoto. Vi laver billedserien, som dokumentarisk sammenhængende fotoserie. På den måde får i en sammenhængende serie af billeder, der genfortæller jeres store dag.

Personlighed i bryllupsbillederne

Når vi arbejder med jer (brudeparret) på den store dag. Så handler det om et samspil mellem jer og bryllupsfotografen. Sammen skaber vi nogle fede bryllupsbilleder. Som fotograf guider vi jer og i indgår i et samspil, men det er samtidig vigtigt for at få personlighed i bryllupsbillederne, at i selv er med i billedernes opbygning og ideer.

brudepar brud og gom bryllupstale vielsesring bruden gør sig klar vielse i kirken gommen ved alteret

Bryllupsfotografering skal være hyggeligt

Bryllupsfotografering skal være hyggeligt og vi gør hvad vi kan for at skabe den gode stemning på jeres bryllupsdag. Jo hyggeligere i har det med os og vores måde at arbejde på, jo bedre bliver både billeder og stemningen :-). For os er bryllupsfotografering en brændende passion og vi elsker bryllupper. Vi elsker at lave bryllupsdetalje billeder af brudekjolen, vielsesringene, brudebuketten, kirken, best man, gommen, bruden, brudepigerne, feststedet, receptionen, bordpynt, festlokalet osv.

Fotograf bryllup

Som fotograf bryllup er Terp fotografi en af landets mere kreative og spændende fotografer. Vores tilgang til fotografering af bryllupper er inspireret af de moderne amerikanske fotojournalister. Vi laver også spændende Trash The Dress bryllupsfotos efter brylluppet. Få et godt tilbud på både fotografering af bryllup og trash the dress serien ved at skrive til os her på siden.

Bryllupsfotograf pris – Hvad koster en bryllupsfotograf?

Hvad er bryllupsfotograf pris? Hvad koster en bryllupsfotograf? De spørgsmål hører vi tit. Men et bryllup er unikt og derfor skal alle brudepar have et tilbud, der hver især dækker lige præcis jeres behov for bryllupsfotografering på jeres store dag. Terp Fotografi leverer alt fra portrætter efter vielsen til heldagsfotografering. Derfor vil priserne ikke bare være noget vi lige slynger ud.

Bryllupsfotograf pris - Hvad koster en bryllupsfotograf? Fotograf bryllup Bryllupsfotografering Portrætfoto ved bryllup Billig bryllupsfotograf

Portrætfoto ved bryllup

Portrætfoto ved bryllup er stadig den sværeste del ved det at være bryllupsfotograf. Det er her brudeparret skal guides, lære poseringer der fungerer for dem og finde ind i ansigtsudtryk og positioner, der passer til dem. Det er også her fotografens største opgave ligger, for man har ikke meget mere end 60 minutter til at levere en stak flotte bryllupsfotos af brudeparret, inden de skal videre til næste del af programmet!

Billig bryllupsfotograf

En billig bryllupsfotograf finder i ikke her. Og personligt ville jeg sket ikke vælge de fotografer, der forærer deres billeder og services væk. De betaler med garanti ikke deres skat og de har heller ikke noget ansvar hvis billederne bliver elendige, da de uden firmanummer etc ikke kan stilles til ansvar. Og i som brudepar har derfor ingen rettigheder efterfølgende. Husk nu på !! Pris og kvalitet hænger sammen og det er livets store dag vi taler om her!

Bryllup

Som fotograf til bryllup ved vi alle godt at der idag skal fokuseres på mere end blot brudeparret over en her bryllupsdag. Der er masser af flotte detaljebilleder, der skal indfanges ved et bryllup. Vi laver blandt andet billeder af: Vielsesringene, brudebuketten, brudekjolen, bryllupsfesten, bryllupsgæsterne, bordpynt, bordkort, bordplanen, dommens tøj, pynten i kirken, bryllupstransporten, musikken ved brylluppet og meget mere!

bryllupskagen skæres brudeparret i bryllupstransporten mad bryllup champagne bryllup brudebuketten brud og far op af kirkegulvet brudepige og dreng bruden før kirken bryllupstalen øves

Lansdækkende bryllupsfotografer

At være landsdækkende bryllupsfotograf er i dag en svær opgave. Man kan som bryllupsfotograf ikke længere tage ud og kalde sig bryllupsfotograf ved bare at “køre den hjem på rutinen”. Vil i have fede og anerledes utraditionelle bryllupsfotos og samtidig være sikre på den flotte tekniske kvalitet følger med, så kig grundigt på nettet under en “bryllupsfotograf” søgning, og kig på fotografernes hjemmesider, så i ved om i kan lide bryllupsfotografierne i ser på siderne. Kan i lide billederne er i allerede godt på vej. For billederne er i sidste ende, det i står med når den store dag er overstået.

Bryllupsbilleder med personlighed

Bryllupsbilleder ved en erfaren bryllupsfotograf, har altid sit helt eget personlige og kreative udtryk. Det skal gerne være sådan at når man ser fotografens billeder, så er man ikke et sekund i tvivl om at han eller hun, kan genkendes på billedstilen. Det personlige bryllupsfotografi, træder mere og mere i karakter. De opstillede bryllupsfotos erstattes af de mere fotodokumentariske og “skæve” bryllupsfotos, der sætter brudeparret i deres rette element og “fanger parret, som de er”.

Der findes mange bryllupsfotografer i Danmark, og der findes også mange bryllupsfotografer, der bruger bryllupsfotograferingen, som et bierhverv hvor de lige skal tjene lidt ekstra til ferien. Denne slags bryllupsfotografer, mener jeg ikke er passionerede nok til at levere spændende og gode kvalitetsbilleder. De er simpelthen for useriøse og leverer mange gange også derefter.

En successfuld bryllupsfotograf

Bryllupsbilleder af brudepar er blevet en branche med benhård konkurrence, hvor kun de bedste bryllupsfotografer overlever. De få bryllupsfotografer i Danmark, der forstår at omstille sig, og samtidigt vil køre landsdækkende, og kan tilbyde spændende og nytænkende bryllupsfotografering, er uden tvivl de som klarer sig bedst.

Bryllupsfotografering af danske brudeparer en stor og krævende opgave, fordi hvert enkelt bryllup idag er planlagt af brudeparret og de ønsker deres bryllupsfoto selvfølgelig skal afspejle den største dag i deres liv. Derfor kan en bryllups fotograf ikke tillade sig at møde op uden at være godt klædt på til den store opgave. Et godt råd er at tage jeres bryllupsfotograf med på råd i meget af planlægningen af dagen.

En professionel bryllupsfotograf kører landsdækkende og kan tilbyde sine brudepar noget unikt og specielt, som de ikke kan få hos naboen eller onkel Hans.

Som bryllupsfotograf har vi specialiseret os i det kunstneriske bryllups fotografi. Som bryllupsfotografer arbejder vi med en ny og spændende fotografisk tilgang, hvilket vi også synes vores bryllupsbilleder udstråler.

Se Bryllupsbilleder og bryllupsfoto KLIK HER.

Smukke billeder fra brylluppet

Vores mission er selvfølgelig altid at levere smukke billeder fra brylluppet. Vi har det motto at vi er ikke tilfredse før vores kunder er det. Som professionel bryllupsfotograf med mere end 10 års erfaring, har vi efterhånden fotograferet mere end 300 bryllupper. Vi leverer altid mange billeder i højeste kvalitet. Vi elsker bryllupper og vi elsker jobbet, som bryllupsfotograf. Vi nyder også at få positive tilbagemeldinger fra de brudepar vi har fotograferet igennem de sidste mange år.

Efterbehandlingen af bryllupsfotos

Efterbehandlingen af bryllupsfotos kan være en længere proces end selve fotograferingen, da alle billeder tages under forskellige lysforhold såsom i kirken, ved festen, dagslyset udenfor osv. For den moderne professionelle bryllupsfotograf er op mod 80% af arbejdet digital efterbehandling idag. Vi leverer altid vores bryllupsbilleder online, så brudeparret kan downloade deres bryllupsbilleder fra en lukket hjemmeside med kode på.

Den store dag bryllupsfotograf

Den store dag er kun denne ene gang. Tør i overlade jeres bryllupsbilleder til hvem som helst? Sørg for i vælger en dygtig bryllupsfotograf til jeres bryllup. De gode fotografer sørger for i får de billeder i drømmer om. Vælger i en alt for billig bryllupsfotograf, kan i risikere at stå med nogle dårlige og underbelyste bryllupsbilleder. Tit hat de billige bryllupsfotografer, heller ikke ordentlig fotogrej. Deres kamera og objektiver er ofte af dårlig kvalitet og det siger sig selv, ved et bryllup kræves der ordentligt fotoudstyr, da man arbejder under skriftende lysforhold fra dagslys til stearinlys.

Skal i have en bryllupsfotograf til den store dag?

Skal i have en bryllupsfotograf til den store dag, så kan i hurtigt få et overblik over priserne for bryllupsfotografering øverst på siden her. Men som nævnt tidligere, så anbefaler vi at i kontakter os for mere information om bryllupsfotografering, da ingen bryllupper er ens.

Bredballe kirke

Vi har faktisk sjovt nok fotograferet mange bryllupper i Bredballe kirke! Måske er det kirken der anbefaler os til brudeparrene. Bredballe kirke er en super smuk og romantisk kirke og vi nyder at komme, der som bryllupsfotograf.

Amatør fotograf og amatør billeder

Hvorfor vælge en amatør fotograf til amatør billeder på livets største dag. Hvorfor ikke spare på bryllupskagen eller vielsesringene og så sikre jer nogle flotte minder i faktisk gider kigge på efter brylluppet? Vær opmærksom på at en amatør fotograf ingen ansvar har, da denne ikke er medlem af nogen form for fotografisk laug eller forening. Og derfor kan denne stort set gøre hvad han eller hun vil efterfølgende. Vi har sågar hørt om brudepar, der har betalt fotografen og aldrig modtaget et eneste foto.

Det kreative fotografi

Det kreative fotografi er uden diskussion det vi hvergang stræber efter at levere. Som bryllupsfotograf er kreative billeder idag nærmest krævet af brudeparrene. Ingen gider længere de opstillede og kedelige bryllupsbilleder under et træ med brudebuketten perfekt placeret foran brudeparret etc.

Carøe og Gudnitz

Vi har fotograferet mange brude i mange forskellige brudekjoler ligefra Lilly til Carøe og Gudnitz. Der er masser af spændende detaljer man kan fotografere på en brudekjole. Og vi sørger altid for at lave så mange forskellige udsnit af kjolerne, som muligt på den store dag.

 

 

Selvom i ikke vælger os som bryllupsfotograf…..

Så er i stadig mere end velkommen til at skrive til os og spørge os om råd i forhold til valg af andre bryllupsfotografer. Vi har jo erfaringen og kan i ikke lide vores billedestil kan i jo ligeså godt vælge en anden fotograf til brylluppet. Vi har masser erfaring med bryllupsplanlægning og vi ved meget om hvordan et bryllup som regel skal times, så brylluppet kører på skinner. Sørg først og fremmest for at vælge en dygtig toastmaster.

Toastmaster

Der er intet værre for bryllupsleverandører end en toastmaster der ikke har styr på et bryllup. En toastmaster skal faktisk være ret streng og sikre sig tidsplanen følges. For lange pauser til rygerne og toiletbesøgende duer ikke. Er der mange indslag ved et bryllup, er det vigtig at toastmasteren kører showet med hård hånd. En god toastmaster er faktisk en man som bryllupsgæst synes har været streng og lidt irriterende. Først da ved man toastmasteren har gjort sit job ordentligt. Vi som fotografer oplever også de bryllupper der fungerer bedst, er dem hvor toastmaster har været punktlig og lettere streng!

Bryllupsfotograf Sjælland, Jylland og Fyn

Vi kører som landsdækkende bryllupsfotografer og har fotograferet både på Sjælland, Jylland og Fyn. Vi har været i mange af de spændende større danske byer, og lavet bryllupsbilleder, ved  vandet, skove, i naturen, i byen, på havne, gamle fabrikker osv. Nogle af de byer vi har fotograferet bryllupper i er blandt andet :

 • København
 • Århus
 • Odense
 • Aalborg
 • Esbjerg
 • Randers
 • Kolding
 • Vejle
 • Horsens
 • Roskilde
 • Greve Strand
 • Næstved
 • Silkeborg
 • Fredericia
 • Hørsholm
 • Helsingør
 • Køge
 • Viborg
 • Holstebro
 • Slagelse
 • Taastrup
 • Herning
 • Hillerød
 • Svendborg
 • Sønderborg
 • Hjørring
 • Holbæk
 • Frederikshavn
 • Haderslev
 • Skive

Photographer Wedding Denmark – bryllupsfotograf Danmark

We do wedding photography all over Denmark. So if you need a professionel and experienced photographer for your wedding pictures. Terp photography has more than 10 years experience and more than 300 weddings behind us!

Terp Fotografi tilbyder også

Terp Fotografi tilbyder også fotografering af familiefoto lige fra den gravide mave, babyfoto, børn og unge, søskende og gruppefoto, konfirmand, eksamen og student, til portrætfoto, parfoto, morgengave, bryllup og andre begivenheder. Vi tilbyder desuden modelfoto, plakat, profilfoto, kalender, og personligt foto i trygge rammer og en uhøjtidelig atmosfære. Terp fotografi har eget studie og professionelt udstyr der er tilstrækkeligt til de fleste opgaver inden for fotografering for private.

Skriv til os her